У Рівному будуть контролювати роботу дільничних інспекторів міліції
21.04 2015


Представники громадської ради при УМВС України в Рівненській області зустрілися із дільничними інспекторами.

 Голова громадської ради при УМВС України в Рівненській області Олександр Зайчук, заступник голови ради з юридичних питань Ліана Диновська, голова комітету по роботі з громадськими формуваннями Павло Тарасович провели зустріч з дільничними інспекторами Рівного. Обговорювали можливості співпраці, аби підвищити якість виконання дільничними своїх професійних обов’язків.

За словами голови громадської ради Олександра Зайчука, сьогодні на дільничних покладено чимало обов’язків і при цьому вони отримають невелику заробітну плату. «Сьогодні завдання громадської ради підтримати міліціонерів усім необхідним, стимулювати їх краще робити свою роботу, аби повернути довіру людей до міліції. Для цього ж правоохоронці мають професійно виконувати свої обов’язки і прислухатися до порад громадськості, бути ініціативними. Сьогодні першочергово потрібно зменшити кількість злочинів, аби вулиці міста стали безпечними для його жителів. Найкраще запобігати порушенням, але якщо вони трапилися, треба швидко на них реагувати, щоб допомогти людям. Ви можете повністю розраховувати на нашу підтримку і допомогу».

Голова комітету по роботі з громадськими формуваннями Павло Тарасович розповів міліціонерам про громадські формування, що сьогодні працюють на теренах Рівненщини. Запевнив, що у своїй роботі вони допомагатимуть як правоохоронцям так і пересічним громадянам реагувати на порушення, боротимуться зі злочинністю. Тому попросив дільничних міліціонерів повністю сприяти громадським формуванням, що дасть можливість швидше і професійніше реагувати на негативні явища, які відбуваються в місті.

Заступник голови ради з юридичних питань Ліана Диновська навела приклади невиконання окремими дільничними міліціонерами своїх обов’язків і попросила правоохоронців проявляти активність. Якщо ж дільничний не може якісно виконувати свою роботу через погрози зі сторони представників влади, прокурорів, суддів чи кримінальних елементів, вона пообіцяла, що особисто буде вирішувати питання із тими, хто погрожує дільничним інспекторам.

Представники міліції запевнили, що очікують від громадської ради підтримки, а пропозиції, які допоможуть підвищити якість роботи, пообіцяли одразу брати до уваги, адже від цього отримуватимуть користь як жителі Рівного, так і міліція.

 

За матеріалами сайту http://takeinfo.net




усі новини »

Бажаєте долучитися або допомогти?

ГФ «СОКІЛ» на постійній основі розглядає кандидатів в члени формування.